Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

PostHeaderIcon Χοιρινό κρέας με Πρασοσέλινο

Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
5 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες
1 κεφάλι σέλινο μικρού μεγέθους, το άσπρο και το πράσινο μαζί, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
2 αυγά
Χυμό από 1 -1/2 λεμόνι
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας, το πράσο  το σέλινο και τα στραγγίζουμε. 

Σε μία πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κομμάτια κρέας και τα βάζουμε στη φωτιά. Μόλις ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε 2 φορές μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι, προσθέτουμε το πράσο, το σέλινο, ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να σιγοβράσουν. 

Μόλις μαλακώσει το κρέας σβήνουμε τη φωτιά, χτυπάμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε στο φαγητό μας, το οποίο έχουμε αφήσει πάνω στο ζεστό - σβηστό μάτι της κουζίνας, έτσι ώστε να ενσωματωθεί.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!