Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Παγωτό Βανίλλια

Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Βλάχας
1 ποτήρι γάλα
1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής
2 βανίλιες
4 αυγά

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα Βλάχας μέσα στο νωπό γάλα, τις βανίλιες, την κρέμα και χτυπάμε  στο χέρι ή στο μίξερ  μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να πήξουν. Προσθέτουμε ένα -ένα τους κρόκους και τελευταία τα ασπράδια μαρένγκα.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και σε μία ώρα βγάζουμε το παγωτό και το χτυπάμε ξανά. Κατόπιν το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε μέχρι να παγώσει τελείως. Γαρνίρουμε με μπισκότα, βύσσινο ή αμύγδαλο.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!