Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon ΧΑΛΒΑΣ

Υλικά
6 ποτήρια νερό
2 1/2 κούπες νησιστέ
2 κούπες ζάχαρη
Λίγη κανέλα
2 κουταλιές της σούπας βιτάμ ή 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα και καίμε λίγο το λάδι ή το βιτάμ μέχρι να ζεσταθεί χωρίς όμως να καπνίσει και προσθέτουμε 2 κουταλιές ζάχαρη μέχρι να λιώσει και να πάρει χρώμα καραμέλας. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και με μια ξύλινη κουτάλα αρχίζουμε να ανακατεύουμε το μείγμα έως ότου πήξει και αρχίσει να ξεκολλάει από μόνο του από τα τοιχώματα. Τοποθετούμε το χαλβά σε φόρμα που πρώτα έχουμε βρέξει με νερό, τον αφήνουμε να κρυώσει και τον ξεφορμάρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα και μια χούφτα ασπρισμένα αμύγδαλα. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!