Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

PostHeaderIcon ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ


Υλικά
1 κιλό κρεμμυδάκια μικρά, καθαρισμένα (ολόκληρα)
6-8 μεγάλα πλοκάμια χταποδιού
1 κουτάκι ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κουτάκι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι- πιπέρι- ζάχαρη
2 φύλλα δάφνης
1 ξύλο κανέλλα

Εκτέλεση
Βράζουμε το χταπόδι πολύ καλά. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία. Κατόπιν τα τηγανίζουμε για 10 λεπτά σε λάδι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το χταπόδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το χυμό, τα κρεμμύδια, μισό ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη, τη δάφνη και την κανέλλα. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά περίπου, να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!