Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΠΕΪΝΙΡΛΙ



Η ζύμη είναι ίδια με αυτή της πίτσας το μόνο που αλλάζει είναι το σχήμα που εμείς δίνουμε. Φτιάχνουμε λοιπόν παραλληλόγραμμα, μέσα στα οποία βάζουμε κασέρι και μπέικον. Γυρίζουμε και ενώνουμε τις άκρες, δημιουργώντας έτσι βαρκούλες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η ζύμη.
Για πιο αφράτες ζύμες και για την πίτσα αλλά και για το πεϊνιρλί, βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!