Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΟΜΕΛΕΤΑ με ΚΙΜΑ


Μια συνταγή για να κάνετε ένα απλό βραδινό πλήρες αλλά και για να δοκιμάσετε μια ομελέτα εύκολη και διαφορετική.
Μια επίσης συνταγή για να μην πετάξετε ότι σας έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα.


Υλικά
4 αυγά
1 φλυτζάνι κιμά κοκκινιστό αν σας έμεινε από μακαρόνια με κιμά.
Αλλιώς τσιγαρίζουμε λίγο κρεμμυδάκι κατόπιν τον κιμά και ρίχνουμε και λίγη ντοματούλα. Αλάτι-πιπέρι. Μόλις τελειώσουν τα υγρά του είναι έτοιμο.


Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα λίγο λάδι και κατόπιν χτυπάμε και ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι. Περιμένουμε λίγο και μόλις σταθεροποιηθούν τα αυγά τη γυρίζουμε και τοποθετούμε στη μέση, οριζόντια στην ευθεία δηλαδή, τον κιμά. Διπλώνουμε τις άκρες και σερβίρουμε.