Υλικά
1 κεσέ γιαούρτι, όχι παραδοσιακό
1 κεσέ σπορέλαιο
Λίγο αλάτι
1 φαρίνα αλεύρι
Εκτέλεση
Με τα παραπάνω υλικά φτιάχνω μια ζύμη πολύ μαλακή . Τη χωρίζω σε μικρά μπαλάκια και ανοίγω με το χέρι μου στρογγυλά φύλλα, όσο το άνοιγμα ενός ποτηριού. Γεμίζω με μια κουταλιά γέμιση –ή τυρί με αυγό ωμό ή λουκανικάκι- και κλείνω φτιάχνοντας μισοφέγγαρα. Τα τοποθετώ στη λαμαρίνα και τα αλείφω με αυγό λάδι και λίγο νερό χτυπημένα μαζί.
Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.