Υλικά (για 2 άτομα)
2 φιλέτα κοτόπουλου στήθος κομμένα σε κύβους ή λωρίδες
2 πιπεριές πράσινες και μία κόκκινη κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 μεγάλο καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
4 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες
3 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/3 κουταλιού του γλυκού κάρυ
Αλάτι-πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουτάλι του γλυκού κοφτό κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 -3 κουταλιές της σούπας λάδι, το κοτόπουλό μας, το οποίο τσιγαρίζουμε ελαφρά για 2 με 3 λεπτά, και κατόπιν τα λαχανικά μας, συνεχίζοντας το τσιγάρισμα για επιπλέον 2 με 3 λεπτά.
Η φωτιά θα πρέπει να είναι δυνατή και τα λαχανικά να μη μαραθούν τελείως αλλά να είναι ζωντανά.
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, γιατί η σόγια είναι αλμυρή, ρίχνουμε το κάρυ και προσθέτουμε το μέλι με τη σόγια και λίγο νερό αφού πρώτα έχουμε αναμείξει τα 3 αυτά συστατικά σε ένα ποτήρι. Αφήνουμε για 1 μόνο λεπτό να πάρει 1-2 βράσεις. Τέλος σε 2-3 κουταλιές της σούπας με νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε ανακατεύοντας καλά τα υλικά μας.