Υλικά
Μαγιονέζα
Γιαούρτι
Καρώτα
Άσπρα ραπανάκια
Ταμπάσκο
Αλάτι
Λάδι
Ξύδι
Εκτέλεση
Τρίβουμε 3-4 καρώτα και 2 μεγάλα άσπρα ραπανάκια, στην ψιλή μεριά του τρίφτη και τοποθετούμε σε ένα μπώλ. Τα ραντίζουμε με μια κουταλιά ξύδι και τα αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε 2-3 κουταλιές μαγιονέζα και 2 κουταλιές γιαούρτι, λίγο αλάτι και 3-4 σταγόνες ταμπάσκο. Ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά πολύ καλά. Το πόσο αραιό ή πηχτό θέλουμε να κάνουμε το μείγμα εξαρτάται από την ποσότητα της μαγιονέζας και του γιαουρτιού, ανάλογα με την προτίμησή μας.