Υλικά
2 μπούτια και 1 στήθος κοτόπουλου
3 κρεμμύδια ξερά μεγάλα, τριμμένα στον τρίφτη
2 πιπεριές κόκκινες και 2 πράσινες
2 φλυτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα
2 φύλλα σφολιάτας ή κουρού
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο ή τα κομμάτια που έχουμε πολύ καλά και κατόπιν βγάζουμε τα κόκκαλα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Ρίχνουμε και τα κομμάτια κοτόπουλου να ενωθούν όλα μαζί και τα αλατοπιπερώνουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν. Κατόπιν φτιάχνουμε μια μπεσαμέλ με 2 κουταλιές βούτυρο, 3 κουταλιές αλεύρι, 2 φλυτζάνια γάλα και 1 αυγό. Ενώνουμε κοτόπουλο, μπεσαμέλ και τυριά. Στρώνουμε το ένα από τα δύο φύλλα που έχουμε πάρει σε ένα ταψί, ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε ομοιόμορφα παντού. σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε την πίτα μας, την αλείφουμε με λάδι και την ψήνουμε για 45΄σε μέτριο φούρνο.