Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΚΡΑΣΑΤΟ

Νοστιμότατο κυνήγι για το τραπέζι της 1 Νοε 2008, με τους συναδέλφους και φίλους

Υλικά
2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες πάχος 1 δάχτυλου
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
½ κούπα κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση
Βάζω σε ένα φαρδύ τηγάνι λάδι και τηγανίζω τις φέτες χοιρινού ελαφρά και από τις δύο μεριές. Κατόπιν σβήνω με το κρασί, σκεπάζω το τηγάνι και περιμένω μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Αλατοπιπερώνω, πασπαλίζω με την κεφαλογραβιέρα και σβήνω τη φωτιά. Σκεπάζω το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.