Υλικά
4 κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα
Κρεμμυδάκι – άνιθο ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 φλυτζάνι τσαγιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλυτζάνι τσαγιού φέτα
½ κουταλάκι μπέικιν – αν έχουμε
4-5 κουταλιές αλεύρι
Πιπέρι
4 κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα
Κρεμμυδάκι – άνιθο ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 φλυτζάνι τσαγιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλυτζάνι τσαγιού φέτα
½ κουταλάκι μπέικιν – αν έχουμε
4-5 κουταλιές αλεύρι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Τα υλικά μπορούμε να τα αλλάξουμε ανάλογα με το τι έχουμε και με το τι μας αρέσει ή όχι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε 1 μπώλ και ανακατεύουμε να γίνει ένα όχι ρευστό μείγμα. Με 1 κουτάλι παίρνουμε κουταλιές και τηγανίζουμε σε τηγάνι με 1 δάχτυλο λάδι. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν, γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Η φωτιά μας πρέπει να είναι μέτρια για να ψηθούν και εσωτερικά.